Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να γίνω μέλος της ΕΑΚΑΠΠ;

Τα μέλη μας είναι η δύναμη και η φωνή μας σε κάθε δράση για την διάδοση της επιστήμης μας καθώς και για την προάσπιση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων. Με διαφορετικό τρόπο διεκδικούμε όταν είμαστε πολλοί κοινωνικοί ανθρωπολόγοι μαζί! Ο σύλλογος μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια ισχυρή κοινότητα που θα είναι σε συνεχή επικοινωνία και θα μοιράζεται γνώσεις, πληροφορίες και προβληματισμούς.

Θα μου βρει η ΕΑΚΑΠΠ δουλειά;

Όχι, ο σύλλογος δεν έχει σα στόχο να βρίσκει δουλειά στους/τις απόφοιτους. Θα μπορεί όμως μαζί με τη δική σου βοήθεια να παρέμβει διεκδικώντας θέσεις εργασίας για τους ανθρωπολόγους. Στόχος του είναι να γνωστοποιήσει και να διαδώσει την επιστήμη της κοινωνικής ανθρωπολογίας πέρα από τον πανεπιστημιακό χώρο και να συνδέσει το πτυχίο του κοινωνικού ανθρωπολόγου με την αγορά εργασίας.

Γιατί να γραφτώ στην ιστοσελίδα www.anthropology.gr;

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες του διαδικτυακού μας χώρου μπορούν να συμμετέχουν στο forum που έχουμε δημιουργήσει και να ανταλλάξουν πληροφορίες, ιδέες, προβληματισμούς, να μάθουν για νέες θέσεις εργασίας, να έρθουν πιο κοντά με άλλους ανθρωπολόγους και να μοιραστούν τις εμπειρίες της επιστήμης που σπούδασαν.

Πώς να κάνω εγγραφή στην ιστοσελίδα;

Για να κάνεις εγγραφή στην ιστοσελίδα της ΕΑΚΑΠΠ πρέπει να κάνεις κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται στο πάνω μέρος δεξιά στη σελίδα του ιστότοτοπου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις ένα προσωπικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να αφιερώσεις δυο λεπτά από το χρόνο σου!

Πώς θα κάνω εγγραφή στην ΕΑΚΑΠΠ;

Για την εγγραφή σου στο σύλλογο υπάρχει ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα του συλλόγου που σου εξηγεί αναλυτικά τις διαδικασίες και τα ποσά της εγγραφής και της ετήσιας συνδρομής. Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και εμείς επικοινωνούμε μαζί σου για να μας στείλεις/δώσεις τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Γιατί να γίνω εθελοντής/ντρια στην ΕΑΚΑΠΠ;

Γιατί το μεγαλύτερο μέρος της δράσης μας στηρίζεται στη δική σου εργασία, στις γνώσεις, στις δεξιότητες και στην αγάπη σου για το επιστημονικό μας αντικείμενο! Στην ιστοσελίδα μας θα βρεις πολλά και διαφορετικά πεδία που μπορείς να προσφέρεις λίγο από τον προσωπικό σου χρόνο. Φυσικά από μέρους μας θα έχεις όλη την απαραίτητη βοήθεια και καθοδήγηση σε ότι επιλέξεις να κάνεις.

Γιατί να κάνω δωρεά στην ΕΑΚΑΠΠ;

Οποιαδήποτε έκτακτη συμβολή στη δράση μας είναι πολύτιμη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να φέρουμε εις πέρας τους στόχους μας!

 

Comments are closed