ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ GENDERED – Towards a gender-mainstreaming approach in projects and youth organisations στο Παρίσι

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε πως η Εταιρεία Αποφοίτων Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Παντείου Πανεπιστημίου (ΕΑΚΑΠΠ) είναι εταίρος στο σχέδιο με τίτλο GENDERED – Towards a gender-mainstreaming approach in projects and youth organisations που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+.

Η πρώτη φάση του προγράμματος θα λάβει χώρα στα περίχωρα του Παρισιού (ακριβής τοποθεσία δεν έχει γνωστοποιηθεί), 30/10 με 7/11/2016.

Επισυνάπτεται αναλυτική περιγραφή του προγράμματος:GENDERED – Call for participants

Παρακαλούμε όσα μέλη ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι και Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 στέλνοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και βιογραφικό σημείωμα στο email eakapp.anthropology@gmail.com με θέμα «ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GENDERED»

Σημαντικές σημειώσεις

Οι προσφερόμενες θέσεις για την Ελλάδα είναι δύο.

– Σε περίπτωση που οι αιτήσεις ξεπερνούν τις προσφερόμενες θέσεις τα κριτήρια επιλογής ορίζονται ως εξής:

α)Μεταπτυχιακό ή/και ερευνητική ενασχόληση με την «ανθρωπολογία του φύλου»

β)Εργασιακή ή/και εθελοντική εμπειρία σε φορείς/δράσεις για την ισότητα των φύλων

γ)Απόφοιτος-η του Τμήματος της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου (προτεραιότητα έναντι των φοιτητών)

* Το Δ.Σ. της ΕΑΚΑΠΠ θα προτείνει τα μέλη που επιθυμεί να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κατά σειρά προτεραιότητας. Η τελική απόφαση λαμβάνεται από τον Συντονιστή του προγράμματος.

Αίτημα συμμετοχής δύναται να στείλουν όλα τα μέλη της ΕΑΚΑΠΠ (τακτικά μέλη κ’ επικουρικά),  απόφοιτοι του Τμήματος της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου που δεν είναι μέλη της ΕΑΚΑΠΠ και φοιτητές του Τμήματος, με προϋπόθεση την έγκαιρη εγγραφή τους σε περίπτωση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Τα έξοδα διαμονής κ’ διατροφής καλύπτονται από το πρόγραμμα, και τα έξοδα ταξιδιού καλύπτονται μέχρι και το ποσό των 360 ευρώ/ άτομο.

Με εκτίμηση
εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΑΚΑΠΠ

Comments are closed