ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ «inFormal LTTC» ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ & ΤΣΕΧΙΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε πως η Εταιρεία Αποφοίτων Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Παντείου Πανεπιστημίου (ΕΑΚΑΠΠ) είναι εταίρος στο σχέδιο με τίτλο «Integration of non-formal education approach to the formal education system for youth empowerment at local level» (inFormal LTTC) που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+.

• Η πρώτη φάση του προγράμματος, θα ξεκινήσει με εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα διεξαχθεί, 24/07/2016 – 01/08/2016 στη πόλη Rostov, της Ρωσίας.
• Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα κληθούν σε συνεργασία με την ΕΑΚΑΠΠ και καθοδήγηση από τους εταίρους, να διεξάγουν ένα σεμινάριο για νέους στην Ελλάδα.
• Το πρόγραμμα θα κλείσει με σεμινάριο αξιολόγησης, που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Δεκεμβρίου 2016 στο Hradec Kralove, στη Τσεχία.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς τυπικής ή άτυπης (δια βίου) μάθησης, σε άτομα που εργάζονται με νέους και προσωπικό Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ).

Επισυνάπτεται αναλυτική περιγραφή του προγράμματος: CALL_FOR_PARTICIPANTS 

Παρακαλούμε όσα μέλη ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν:

α) να επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι και Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 στέλνοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και προτεινόμενη ώρα τηλεφωνικής συνέντευξης στο email eakapp.anthropology@gmail.com με θέμα «ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ inFormal LTTC»

β) να συμπληρώσουν τη φόρμα που θα βρουν στον σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/qceEHkQtk μέχρι 1η Ιουνίου, 2016

Σημειώσεις
– Η τηλεφωνική συνέντευξη θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 την ώρα που θα μας προτείνετε στο email.
– Οι προσφερόμενες θέσεις για την Ελλάδα είναι δύο.
– Το Δ.Σ. της ΕΑΚΑΠΠ θα προτείνει τα μέλη που επιθυμεί να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κατά σειρά προτεραιότητας. Η τελική απόφαση λαμβάνεται από τον Συντονιστή του προγράμματος.
– Λόγω της φύσης του προγράμματος προτεραιότητα θα δοθεί στα τακτικά μέλη που φέρουν προηγούμενη εμπειρία (και σε εθελοντική βάση) στον τομέα της εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης.
– Αίτημα συμμετοχής δύναται να στείλουν και απόφοιτοι του Τμήματος της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου που δεν είναι μέλη της ΕΑΚΑΠΠ, με προϋπόθεση την έγκαιρη εγγραφή τους σε περίπτωση συμμετοχής στο πρόγραμμα.
– Τα έξοδα καλύπτονται από το πρόγραμμα (δαπάνες ταξιδιού, θεώρηση εισόδου , διαμονή – διατροφή) ενδέχεται ωστόσο να υπάρξει μια μικρή ιδία συμμετοχή που εξαρτάται από το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων.

Με εκτίμηση
εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΑΚΑΠΠ

Comments are closed