Θέσεις εργασίας στην Green Peace

Η Greenpeace στην Ελλάδα απασχολεί 25 υπαλλήλους, στα γραφεία της οργάνωσης στην Αθήνα.

Στην ομάδα μας θέλουμε δυναμικούς και ταυτόχρονα ομαδικούς εργαζόμενους, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη δράση και τις αξίες της Greenpeace.

Στείλτε το βιογραφικό σας για τις θέσεις που είναι ανοιχτές και σας ενδιαφέρουν.

Ομάδα Άμεσου Διαλόγου της Greenpeace

Θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο μέσα από τη δουλειά σου; Η Ομάδα Άμεσου Διαλόγου της Greenpeace σε χρειάζεται!
Ποια είναι η δουλειά;

Η Ομάδα Άμεσου Διαλόγου έχει σταθερή παρουσία στην Αθήνα και εμπνέει καθημερινά ανθρώπους κάθε τύπου να στηρίξουν οικονομικά τις δράσεις της Greenpeace. Πάμε όπου είναι ο κόσμος – σε εξωτερικούς χώρους της Αθήνας, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας – για να μοιραστούμε μαζί τους τις εξελίξεις από τις εκστρατείες μας, να δείξουμε ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά και, το σημαντικότερο, να προσελκύσουμε νέους σταθερούς υποστηρικτές στην Greenpeace.

Δουλεύουμε Δευτέρα – Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 16.00. Τα σημεία αλλάζουν καθημερινά και είναι όλα προσβάσιμα με ΜΜΜ (ή ποδήλατο 😉 ).

Αν έχεις σπουδάσει κάτι σχετικό με το περιβάλλον θα σε βοηθήσει, δεν είναι όμως απαραίτητο. Παρέχουμε εκπαίδευση και συνεχή ενημέρωση για τις εκστρατείες μας, ώστε να έχεις πάντα την απαραίτητη γνώση για τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά προβλήματα και τη λειτουργία της οργάνωσης.
Τι προσφέρουμε:

Το να είσαι στην Ομάδα Άμεσου Διαλόγου δεν είναι μία συνηθισμένη καθημερινή εργασία. Σίγουρα όμως θα είναι μία φοβερή εμπειρία!

Για να πάρεις μία ιδέα:

θα έχεις αρχική και συνεχή εκπαίδευση
θα αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες
θα μάθεις για τα πιο κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα
θα έχεις σταθερή αμοιβή με ασφάλιση
και θα συμμετέχεις στο έργο της πιο δραστήριας οργάνωσης για το περιβάλλον!

Και όχι μόνο αυτά…

Οι εκπρόσωποι της Ομάδας Άμεσου Διαλόγου συμμετέχουν σε ταξίδια της οργάνωσης, με σκοπό την εξεύρεση νέων υποστηρικτών εκτός Αθηνών, ανά τακτικά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, η ομάδα αποτελεί το “φυτώριο” της οργάνωσης για εθελοντές, ακτιβιστές, και εργαζόμενους. Μπορείς να δεις τι λένε οι εργαζόμενοι της ομάδας εδώ.
Είσαι ο ιδανικός υποψήφιος;

Η εργασία στην Ομάδα Άμεσου Διαλόγου είναι απαιτητική, ιδανική όμως για αυτούς που βλέπουν την ευκαιρία σε κάθε πρόκληση. Δεν κάνουμε διακρίσεις σε φύλο, ηλικία, θρήσκευμα ή εθνικότητα κατά την επιλογή των εκπροσώπων μας.

Ψάχνουμε για ανθρώπους που έχουν:

περιβαλλοντική ευαισθησία
ομαδικό πνεύμα
επαγγελματισμό
δυνατότητα ταξιδιών
εμπειρία σε πωλήσεις/ προωθητικές ενέργειες

Αν πιστεύεις ότι τα έχεις αυτά και θέλεις να δουλέψεις για έναν μεγαλύτερο σκοπό, θέλουμε να σε γνωρίσουμε! Κάνε αίτηση τώρα!

πηγή: http://www.greenpeace.org/greece/el/getinvolved/jobs/

– See more at: http://www.anthropology.gr/el/node/261#sthash.b5YV3ttb.dpuf

Comments are closed