Περιοδικό ‘Ο Κόσμος της Εργασίας’

Περιοδικό ‘Ο Κόσμος της Εργασίας’

Το περιοδικό, «Ο Κόσμος της Εργασίας» αποτελεί μια προσπάθεια διεπιστημονικής προσέγγισης της εργασίας η οποία ως έννοια και ως πράξη, έχει ένα διευρυμένο, έμψυχο και σύνθετο περιεχόμενο, εμπλουτισμένο με κοινωνική δράση και με πολιτισμικές παραμέτρους. Είναι ανοιχτό στην εθνογραφική, ανθρωπολογική, ιστορική και κοινωνιολογική έρευνα και διαθέσιμο για τη δημοσίευση σχετικών πρωτότυπων άρθρων και εργασιών, μετά από έγκριση από τη Συντακτική Επιτροπή και τους συνεργάτες του.Υπό την έννοια αυτή φιλοδοξεί να αποτελέσει τόπο ενημέρωσης για την έρευνα και τη διδασκαλία του αντικειμένου της εργασίας, πεδίο επίσης επιστημονικού διαλόγου και προβληματισμού.

Το Περιοδικό είναι ανοικτό στη δημοσίευση άρθρων, βιβλιοκριτικών, βιβλιοπαρουσιάσεων, ανακοινώσεων, Συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων. Εκδίδεται μια φορά το χρόνο σε ηλεκτρονική μορφή ελεύθερης πρόσβασης .

Ο κόσμος της Εργασίας : http://kosmos-ergasias.unit.uoi.gr/ 

Εκδότης : Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ISSN:2241- 7869

Υπεύθυνη Έκδοσης: Κωνσταντίνα Μπάδα, Τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας

Συντακτική Επιτροπή: Κωνσταντίνα Μπάδα, Ιορδάνης Ψημένος, Βασίλης Δαλκαβούκης, Μάνος Σπυριδάκης, Μάχη Οικονόμου, Νίκος Ξυπολυτάς.

Επικοινωνία: Περιοδικό, «Ο Κόσμος της Εργασίας», Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας, 45100, Ιωάννινα (υπόψη Κωνσταντίνας Μπάδα ).

Τηλ. 2651005150, fax: 2651005299, mail: kosmosergasias@yahoo.gr.

kbada@cc.uoi.gr. Επίσης, Νίκος Ξυπολυτάς: n_xypolytas@yahoo.co.uk,

Υπεύθυνος Δημοσιότητας: Μάνος Σπυριδάκης

https://mail.google.com/mail/?shva=1#inbox/1441b97a90dc99f9?projector=1

 

Comments are closed